Vill du bli medlem i Norrflugan?

Här finns möjlighet att göra en ansökan om medlemsskap

Norrflugans Sportfiske Klubb som bildades redan 1964. Och redan från början med mottot :" att bereda sina medlemmar och allmänheten tillfällen till ett fint och givande sportfiske." Det är efter det mottot som vi försöker bedriva vårt arbete vid Röstentjärn - strax utanför Söderhamn.

Förmåner och ansvar

För att kunna utföra detta, så är det nödvändigt med gemensamma arbetsinsatser. Olika reparationsarbeten bland annat med våra bryggor. Röjning och allmän uppsnyggning av området. Fisk utsättning och så vidare. Plus att ha ett eget ansvar och kolla att allt fungerar de gånger man själv är där och fiskar. Som medlem i Norrflugan erhåller man olika förmåner, som starkt rabatterat dag fiskekort.

Men man bör då också efter egen kraft och förmåga bidraga med någon form av arbetsinsats under året.

Att ansöka: Inträdes avgift det första året är 400 kr och års medlems avgiften är 200 kr. Så första inbetalningen är alltså 600 kr. 

Skulle du vilja bli medlem och trivs med dessa önskemål? Ja då är du välkommen att fylla i ansöknings formuläret här nedan.

Du är då anmäld till vår kö lista. Fullständigt ifylld ansökning länkas direkt till styrelsen som är beslutande i frågan.

Skriv ditt fullständiga namn, din hem adress+din e-post adress och ditt mobilnummer. I meddelande rutan skriver du: "Medlemsansökan". Och gärna några ord om dig själv.